OnlineMedical – víme, že zdraví je na prvním místě

Jsme e-shop, který nabízí produkty týkající se zdraví, vitality a péče o tělo. Najdete u nás mnohé doplňky stravy, testy na odhalení nemocí, zdravotnické pomůcky, produkty na péči o pleť, dětskou kosmetiku, přípravky pro zubní hygienu a mnoho dalšího. V nabídce máme i Eco produkty, díky kterým není naše planeta tolik zatěžována. Dbáme na kvalitu, proto u nás koupíte plno výrobků známých a prověřených značek.

Test na onkologické nemoci

Jsme jedni z prvních v České republice, kteří nabízí samotestovací sadu Carci Reagnet. Je jedničkou ve včasné diagnostice onkologického onemocnění. Test se provádí z moči. Je to velmi snadné, zvládnete ho v pohodlí domova a výsledek budete znát do 5 minut. Test je cenným pomocníkem při preventivní zdravotní péči. U onkologických a jiných vážných nemocí, je vždy důležité jejich včasné odhalení.

Kosmetické přípravky

V naší nabídce jsou produkty z oblasti vlasové kosmetiky, které zajistí pevné a zdravě vypadající vlasy. Dále nabízíme přípravky na péči o pokožku či nehty. Pokud chcete potěšit své blízké, můžete jim darovat některý z námi nabízených kosmatických sad. Jestliže vás trápí problémy s pokožkou, vyzkoušejte výrobky od značky SiLICA DermaCare. Jedná se o kvalitní kosmetické pomůcky pro péči jak o pokožku, tak i o nehty. Všechny výrobky jsou založeny na minerální bázi a využívají procesu mechanického odstraňování odumřelých kožních buněk.

Drogerie

Kromě výrobků pečujících o zdraví nabízíme drogistické zboží. Objednat si u nás můžete například prací prášky a gely, čisticí prostředky, úklidové pomůcky, mýdla, prostředky na mytí nádobí, bazénovou chemii a další. Vybrat si můžete i z Eco drogerie. Takové produkty jsou šetrné k životnímu prostředí a dbají na jeho udržitelnost. Můžete si zvolit třeba Eco zubní pastu nebočistič na podlahu.